Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

17ο συνέδριο ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ στα Καλάβρυτα



Το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ – ΕΣΥ πέρασε στην ιστορία, διενεργούμενο σε έναν προορισμό απαράμιλλου φυσικού κάλλους, με βαριά ιστορική κληρονομιά κι ένα όνομα ιδιαιτέρως σημαντικό και πασίγνωστο σε κάθε μέρος της χώρας, τα ιστορικά Καλάβρυτα.
Η θαυμάσια αυτή ιστορική και συνάμα μαρτυρική πόλη της Πελοποννήσου φιλοξένησε εκαντοντάδες  συνέδρους  απ’ όλη την Ελλάδα, μέλη της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ και όχι μόνο, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν σ’ αυτή την ετήσια επαγγελματική και επιστημονική συνάντησή μας και τίμησαν με τη συμμετοχή τους την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση της Ομοσπονδίας μας. Πιστή στο ραντεβού της «η  καρδιά»  της ελληνικής νοσηλευτικής κοινότητας χτύπησε με δυνατό παλμό για ακόμη μια χρονιά, από τις 2 ως τις 4 Δεκεμβρίου 2016, παρέχοντας στους συνέδρους τη δυνατότητα της παρακολούθησης ενός άρτιου επιστημονικού προγράμματος με επαγγελματικά και επιστημονικά θέματα υψηλής αξίας και εγκυρότητας.




































































































































































































































































Προσθήκη λεζάντας




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κορέστεια

Τα Κορέστεια είναι πλινθόκτιστα εγκαταλελημμένα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας κοντά στην Καστοριά.  Θέατρο αλλοτινών πολέμων και σκηνικό τα...